Tetovirani grad – novi bestseler

Roman mostarskog autora najprodavaniji bh. naslov na internetu

Prva bosanskohercegovačka promocija novog romana Harija Slipičevića održat će se u Mostaru, 25.07.2023. godine što je vijest koja će zasigurno obradovati mnogobrojne ljubitelje ovog popularnog autora.
Kultura / Knjige | 18. 06. 2023. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tek nekoliko dana od puštanja u prodaju, novi roman Harija Slipičevića ''Tetovirani grad'', došao je na prvo mjesto najprodavanijih naslova na online platformi za prodaju knjiga Knjiga.ba. Tako je ''Tetovirani grad'' knjiga koja je u ovom trenutku traženija od vrlo popularnih svjetskih hitova Roberta Kiyosakia i Roberta Grina.

Roman mostarskog autora s nizozemskom adresom, Harija Slipičevića objavila je izdavačka kuća Laguna. Riječ je o drugom dijelu trilogije te nastavku Slipičevićevog romana ''Ključ besmrtnosti'' – regionalnog bestselera koji je objavljen u više izdanja u regiji i svijetu te je preveden na četiri jezika.

Tetovirani grad - drugi dio trilogije u nastanku

Roman ''Tetovirani grad'' Harija Slipičevića prati sudbinu Maca Lewita, profesora povijesti i prvog čovjeka Ptolemejevog klana, tajnog društva koje čuva Ozirisovu knjigu mrtvih od mračnih organizacija željnih da ovladaju njenim skrivenim moćima.

Foto: PR / Najprodavaniji naslov na Knjiga.ba

''’Tetovirani grad’ je priča koja je pisala samu sebe. Ideja nastavka avanture Maca Lewita je bila sa mnom, budila me i držala budnim dok nije izašla na papir. Čitatelji će dobiti jednu potpuno drugačiju perspektivu raspleta povijesnih zbivanja za vrijeme, i pogotovo nakon kraja Drugog svjetskog rata. Nadam se da će čitatelji uživati – čeka ih intriga i drugačiji pogled na događaje o kojima svi znamo. Ili mislimo da znamo'', poručio je Hari Slipičević.

Prva bh. promocija ovog ljeta u Mostaru

Uz elemente trilera i misterije, roman je pisan na tragu postmodernističke krimi priče, koja u svoj temeljni narativni tok uz uzbudljivu naraciju uključuje i brojne druge književne mikroforme, od historiografije do eseja čime ovo djelo funkcionira kao posebna književna galaksija.

Foto: PR / Tetovirani grad

Prva bosanskohercegovačka promocija novog romana Harija Slipičevića održat će se u Mostaru, 25.07.2023. godine što je vijest koja će zasigurno obradovati mnogobrojne ljubitelje ovog popularnog autora.

Kopirati
Drag cursor here to close