96. izdanje

Ovogodišnje Šantićeve večeri poezije od 15. do 20. rujna

Kultura / Flash | 11. 09. 2015. u 06:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" Gradski odbor Mostar i Srpskog pjevačkog i kulturno-umjetničkog društva ''Gusle'' Mostar, od 15. do 20. rujna, održat će se 96. izdanje "Šantićevih večeri poezije".

Svečano otvaranje "Šantićevih večeri poezije" održat će se u utorak, 15. rujna, u 19 sati, u atriju Vladičanskog dvora u Mostaru, uz nastup filmske, kazališne i televizijske glumice Vesne Čipčić i Udruženja pjevača operne muzike "Figaro".

U srijedu, 16. rujna, u 19 sati, u atriju Vladičanskog dvora u Mostaru, Vesna Čipčić izvest će monodramu "Oscar i mama Rose".

Knjiga "Hronologija života Alekse Šantića", autora Šemsudina Zlatka Serdarevića, bit će predstavljena u četvrtak, 19. rujna, u 19 sati.

U petak, 20. rujna, u Gradskoj galeriji u Nevesinju održat će se poetsko veče "Druga Šantićeva kuća", u suradnji sa SPKD "Prosvjeta" OO Nevesinje.

U subotu, 19. rujna, u atriju Vladičanskog dvora u Mostaru, na redu je program "Večer s Vesnom Kapor", s početkom u 19 sati, a posljednjeg dana, 20. rujna, na istom mjestu učenici Koledža ujedinjenog svijeta Mostar izvest će poetsko-muzičko-scenski program "Sa Šantićem oko svijeta".

Kopirati
Drag cursor here to close