Centar za kulturu

Mostar: Mladi pjesnici u borbi protiv ovisnosti

Riječ je o zborniku radova s književnog konkursa na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki.
Kultura / Flash | 14. 12. 2022. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mini festival ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti'' održat će se u četvrtak, 15. prosinca 2022. s početkom u 14 sati u mostarskom Centru za kulturu, u organizaciji SPKD Prosvjeta, Mostar.

Program će započeti predavanjem psihologa Marka Romića na temu ovisnosti. Potom će biti upriličena promocija zbornika radova učenika osnovnih škola s područja Mostara ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti 5''. 

Riječ je o zborniku radova s književnog konkursa na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki. 

Nakon promocije zbornika koji SPKD Prosvjeta, Mostar izdaje petu godinu zaredom, bit će upriličena dodjela nagrada i priznanja učesnicima književnog konkursa. Primjerci zbornika i prigodne zahvalnice bit će uručene školama koje su učestvovale u projektu te Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke uz čiju je podršku projekt ostvaren.

Projekt SPKD Prosvjeta, Mostar - ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti'', ima za cilj podići svijest učenika mostarskih osnovnih škola o problemu ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, kao i educirati ih o toj društvenoj pošasti. U sklopu projekta, zbornik će naknadno biti podijeljen osnovnim školama grada Mostara.  

Kopirati
Drag cursor here to close