Preporuka astrologa

Merkur je retrogradan: Nemojte ovo raditi

Tijekom retrogradnog Merkura stvari se mogu zakomplicirati, no retrogradni Merkur i sve dosta usporava pa se tako otvaraju mogućnosti i za sagledavanje novih perspektiva!
Kultura / Flash | 12. 05. 2022. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Retrogradni Merkur astrološki je fenomen koji se javlja nekoliko puta godišnje. U tom razdoblju planet Merkur ide tri tjedna unatrag u svojoj orbiti, a povezano je s lošim raspoloženjem, donošenjem loših odluka i životnim dramama.

Astrolozi preporučuju da se tijekom retrogradnog perioda ljudi opuste i obrate pozornost na svoje životne odluke, kao i odnose s ljudima, budući da retrogradni Merkur negativno utječe na komunikaciju, koordinaciju, tehnologiju i mnoge druge stvari, piše 24sata.hr

No, razdoblje retrogradnog Merkura je i vrijeme za preispitivanje i ponovno posvećivanje nekim stvarima. Pa tako možda nije vrijeme za novi veliki kućni projekt, no ovo razdoblje može biti pogodno za nastavljanje nekog starog koji ste zapustili! Tijekom retrogradnog Merkura stvari se mogu zakomplicirati, no retrogradni Merkur i sve dosta usporava pa se tako otvaraju mogućnosti i za sagledavanje novih perspektiva!

Vraćanje unatrag

Trenutno se nalazimo u jednom od razdoblja retrogradnog Merkura, koje će trajati do 3. lipnja i ovo je nekoliko prijedloga što bi trebali uređivati u svom domu tijekom retrogradnog Merkura, a s kojim bi projektima najbolje bilo pričekati da retrogradni Merkur prođe.

Astrolozi ne preporučuju velike promjene niti preuređivanja u vašem domu, no sitni popravci i mijenjanje detalja je dobrodošlo. Tako se možete zabaviti biranjem novih zastora ili ukrasnih jastuka, kupnjom nove stolne lampe ili posteljine. Uz ove decentne promjene ćete u svom domu malo promijeniti i energiju.

Budući da je retrogradni Merkur povezan s idejom vraćanja unazad, ovo je i odlično razdoblje za kupnju antikviteta!

Ne kupujte novi dom

Najvažnije pravilo retrogradnog Merkura je da se ne donose velike životne odluke, posebno impulzivno. Kupnja nove kuće ili stana iznimno je velika i dugoročna investicija pa u slučaju da se odlučite na ovaj potez tijekom retrogradnog Merkura, budite sigurni da imate sve informacije i da si dobro razmislila i sve provjerila prije kupnje!

Organizirajte zabavu kod kuće

Retrogradni Merkur smatra se dobrim razdobljem za ponovno povezivanje pa tako sad imate savršenu priliku za pozivanje starih prijatelja i organiziranje kućnog partyja uz fine ljetne koktele!

Nemojte započinjati velike projekte ili raditi trajne promjene

Trenutno vjerojatno nije najbolje razdoblje za jarko žutu boju zidova, veliko preuređivanje ili kupovanje skupog namještaja. Kad retrogradni Merkur završi, promjene koje ste napravili možda vam se više neće sviđati.

Osim ako ste apsolutno sigurni u svoju odluku o preuređivanju, pričekajte da razdoblje retrogradnog Merkura završi.

Očistite svoj dom i završite stare projekte

Trenutni retrogradni Merkur idealno je razdoblje za proljetno čišćenjevašeg doma i dovršavanje svih malih projekata po kući ili stanu koje ste zapostavili, poput čišćenja ladica ili mijenjanja žarulja.

Odlična aktivnost koju možete raditi tijekom retrogradnog Merkura, a uključuje preuređivanje je jednostavno premještanje i mijenjanje rasporeda namještaja, čime ćete na lagani način osvježiti svoj prostor!

Kopirati
Drag cursor here to close