Nastavak programa

Bogat program 'Božića u Busovači' nastavlja se i ovaj tjedan

Program 'Božića u Busovači' bit će nastavljen u petak u 18 sati koncertom 'U susret Božiću'.
Kultura / Flash | 13. 12. 2017. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nekoliko uspješno organiziranih glazbenih, kulturnih i zabavnih događaja te predblagdanskog druženja uz adventske kućice, program 'Božića u Busovači' bit će nastavljen u petak u 18 sati koncertom 'U susret Božiću', koji će biti upriličen u župnoj crkvi.

Na koncertu će sudjelovati  učenici i djelatnici Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca iz Busovače, uz nekoliko iznenađenja. 

U subotu i nedjelju u sportskoj dvorani Srednje škole 'Busovača' održat će se Šesti božićni turnir u ženskoj odbojci.

Uz domaće odbojkašice, sudjelovat će i 8 ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine, a natjecat će se u kategoriji pionirki i seniorki.

Otvorenje turnira je u subotu u 12 sati, a finalna utakmica za pionirke igrat će se u 17 sati.

Finalna utakmica za seniorke bit će odigrana u nedjelju u 18 sati, a nakon nje predviđeno je svečano zatvaranje turnira i dodjela prigodnih nagrada i priznanja. 

Nakon uspješno odigrane Premijer lige BiH i Škole šaha za djecu, Šahovski klub 'Hrasno' Busovača ovaj vikend organizira 1. međunarodni božićni turnir u šahu 'Open Busovača 2017' i 1. memorijalni amaterski turnir 'Vinko Vujica'.

Turniri će se održati u salonu 'Party', a početak i otvorenje predviđeno je u 10 sati.

Iz navedenog kluba pozvali su sve ljubitelje šaha iz Busovače i okolnih mjesta da svojim dolaskom podrže natjecatelje i cjelokupni turnir. 

Kopirati
Drag cursor here to close