Nakon punih osam godina

Vraća se omiljena holivudska plavuša

Glumica Cameron Diaz svoju je posljednju ulogu ostvarila 2014. godine u filmu Annie, nakon čega se odlučila posvetiti obiteljskom životu.
Kultura / Film TV | 05. 07. 2022. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omiljena holivudska plavuša iznenadila je brojne obožavatelje kada je prije punih osam godina najavila kako se povlači iz filmske industrije.

Glumica Cameron Diaz svoju je posljednju ulogu ostvarila 2014. godine u filmu Annie, nakon čega se odlučila posvetiti obiteljskom životu, piše Jurnal

Međutim, ovih je dana kao bomba odjeknula vijest kako se poznata glumica vraća u svijet glume na novom Netflixovom projektu. Riječ je o filmu nazvanom Back in Action koji se opisuje kao akcijska komedija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Redatelj filma je Seth Gordon, a u glavnoj će ulozi biti i oskarovac Jamie Foxx s kojim je Cameron Diaz već surađivala. Upravo je on objavio kako se poznata glumica vraća na ekrane. Učinio je to u zanimljivoj objavi na svom Twitter profilu.

Tamo je postavio audio telefonskog razgovora s Cameron u kojem su pričali o nadolazećem projektu, ali i njenom povratku u glumačke vode. Tako se iz razgovora može čuti kako je slavna glumica jako uzbuđena, ali istovremeno i uplašena zbog povratka nakon toliko vremena. Tada joj Foxx daje nekoliko dobronamjernih savjeta kako da se ponovno prepusti poslu za koji je rođena.

Inače, Cameron Diaz je karijeru započela kao model, a veoma su brzo uslijedile i uloge u filmovima i serijama te je postala prepoznatljivo lice s malih i velikih ekrana. Neke od najpoznatijih uloga ostvarila je u filmovima kao što su Maska, Chaliejevi anđeli, Bande New Yorka te Svi su ludi za Mary.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Iako je imala nekoliko zapaženih dramskih uloga, najpoznatija je po komedijama kojima je dominirala još od sredine 90-ih godina.

Uoči povlačenja iz industrije izjavila je kako joj je slava jednostavno postala teret. No, čini se kako je ljubav prema poslu ipak presudila. Upravo zato sada s nestrpljenjem iščekujemo novi projekt koji ćemo moći gledati na najpopularnijem streaming servisu.

Kopirati
Drag cursor here to close