Ponosni pokrovitelj

Podravka i Sarajevo Film Festival organizirali Prijem u čast pobjednika

Iznimno smo ponosni na svoju ulogu u ovoj prekrasnoj manifestaciji koja svakoga ljeta okuplja sve koji nešto znače u svijetu sedme umjetnosti i sve nas koji ju cijenimo i podupiremo'', kazao je direktor Podravke BiH.
Kultura / Film TV | 23. 08. 2019. u 16:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ujedinjeni u dugogodišnjem zlatnom partnerstvu, Sarajevo Film Festival i Podravka, u četvrtak su priredili nezaboravan Prijem u čast pobjednika Festivala, te u slavljeničkom ozračju ispratili još jedan izvanredan festival za pamćenje. Da finalna večer protekne u znaku uspjeha, slavlja i dobroga raspoloženja pobrinuli su se Podravkini promotori kulinarstva uz pomoć Vegete Natur.

Foto: PR / Jasna Ornela Beri

''Podravka je svojom sveukupnom strategijom opredijeljena da podupire manifestacije iznimnoga značaja, poput Sarajevo Film festivala sa kojim ponosito proslavljamo jubilej - četvrt stoljeća svojevrsnog trijumfa kulture i umjetnosti, značajnog kako za Bosnu i Hercegovinu, ali i mnogo šire – u regiji i svijetu. Ova zabava je jedinstvena prigoda da se brojne zvijezde filmske umjetnosti i uvaženi sudionici društvenog života sretnu na koncu ovoga respektabilnoga događanja, i to po Podravkinom receptu što je već sada tradicionalno naš način da se zahvalimo organizatorima i svim akterima na još jednome izvrsnome Festivalu. Iznimno smo ponosni na svoju ulogu u ovoj prekrasnoj manifestaciji koja svakoga ljeta okuplja sve koji nešto znače u svijetu sedme umjetnosti i sve nas koji ju cijenimo i podupiremo. Uz čestitke za ovaj mladalački, 25. rođendan i jubelej Festivalu, iznimno mi je zadovoljstvo čestitati i svima koji su ovoga puta nagrađeni Srcem Sarajeva“, kazao je Milan Šarlija, direktor Podravke BiH.

Foto: PR / Podravkini promotori kulinarstva

Podravka je ove godine ponosni pokrovitelj nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film koja je dodijeljena sinoć filmu ''Posljednja slika o ocu'', napravljenog u koprodukciji Hrvatske, Srbije i Grčke, redatelja Stefana Đorđevića. U konkurenciji za kratki film nalazilo se 14, po riječima članova žirija, iznimnih ostvarenja, među kojima je bilo teško izabrati najboljega.

Foto: PR / Prijem u čast pobjednika

''Sarajevo Film Festival i Podravku veže dugogodišnja suradnja. Godinama smo zajedno, zajedno gradimo poslovne uspjehe i naše brendove. Sretni smo da je među onima koji su prepoznali potencijal kreativne industrije i Sarajevo Film Festival kao uspješnu platformu za biznis, i Podravka. Radujemo se novim poslovnim izazovima i pronalasku najboljeg recepta za svjetliju budućnost i mogućnosti koje otvaramo'', rekao je direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra.

Foto: PR / Nakon dodjele nagrada uživalo se u Podravkinim specijalitetima

Prijemom u čast pobjednika Festivala proslavljeno je višegodišnje partnerstvo Podravke i Sarajevo Film Festivala koje je jedan od bitnih stupova razvoja kulturnog i društvenog života u Bosni i Hercegovini. Podravkina suradnja sa Festivalom u prethodnim godinama se ogledala u potpori Sarajevo Film Festivalu kroz SARAJEVO GRAD FILMA - fondu za podršku realizaciji kratkih i dugometražnih igranih mikrobudžetnih filmova. I ove godine posebna pažnja je posvećena dječjem programu Festivala na kojemu je medvjedić Lino uveselio dvije projekcije za najmlađe štovatelje sedme umjetnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close