Drugačija

Nakon filma, stiže serija Toma

"Kada smo počeli promovirati film, skovao sam frazu da je ovo 'impresionistički portret Tome Zdravkovića'. Kao pisac i redatelj ovog filma mogu reći da je to jedna fotografija života.''
Kultura / Film TV | 03. 11. 2021. u 17:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot/Youtube  / Insert iz filma 

Nakon filma Toma uskoro će biti emitirana i istoimena serija. Scenarist i redatelj Zoran Lisinac za srpski Hello rekao je da će serija biti različita od filma.

"Serija ima osam epizoda, obuhvaća sve Tomine žene. Prati njegov život mnogo temeljitije, 400 minuta materijala će biti u tome. Emitiranje će početi sredinom jeseni", ispričao je Zoran za srpske medije i osvrnuo se na film, prenosi Index.

"Kada smo počeli promovirati film, skovao sam frazu da je ovo 'impresionistički portret Tome Zdravkovića'. Kao pisac i redatelj ovog filma mogu reći da je to jedna fotografija života. Nazire se ideja koju smo mi imali i tiče se Tome. Samim tim, morali smo napraviti film koji funkcionira po dramskim zapletima", dodao je.

"U isto vrijeme ispoštovali smo odgovornost u životu čovjeka koji je imao obitelj i ljude koji su ga poznavali. Pažljivo smo pričali sa Tominim bratom, rodbinom, ali u nekim dijelovima morali smo biti filmaši. Toma je volio filmove i mislim da bi mu se ovaj projekt svidio, smijao bi se i sam cijelom filmu", objasnio je redatelj.

Video: Toma - trailer

Inače, film Toma srušio je rekord star deset godina i postao srpski film s najboljim otvaranjem u povijesti Hrvatske. Rekord je do sada držala komedija Parada iz 2011. godine. Film je i u Srbiji oborio sve rekorde gledanosti.

Podsjetimo, riječ je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću. Bjelogrlić je prikazao početke karijere legendarnog pjevača, kao i vrhunac njegove slave, ali i dno koje je u to vrijeme dosegnuo u privatnom životu.

Tomu Zdravkovića je utjelovio mladi srpski glumac Milan Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close