Prebacivanje loptice

Harry i Meghan optužuju monarhiju za laži u nastavku Netflixova dokumentarca

"Nisam samo bačena vukovima, iskorištena sam da bih nahranila vukove", kaže Meghan Markle u traileru za predstojeće epizode.
Kultura / Film TV | 12. 12. 2022. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U najavi zadnjih epizoda Netflixove dokumentarne serije princ Harry i njegova supruga Meghan kažu da su iskorišteni kako bi se "njima nahranili vukovi", a kraljevskoj obitelji predbacuju da "laže kako bi zaštitila" princa Williama, nasljednika britanskog trona.

U prvim epizodama dokumentarne serije 'Harry & Meghan', vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uglavnom su se usredotočili na medijsko uznemiravanje te su govorili o "nesvjesnim predrasudama" kraljevske obitelji kada je posrijedi rasizam, prenosi Hina.

No ostatak serije, koji se počinje emitirati u četvrtak, bit će, čini se eksplozivniji za kraljevsku obitelj s obzirom na to da će mlađi sin kralja Karla III. i njegova supruga Amerikanka miješane rase ispričati svoju verziju senzacionalnog odlaska iz monarhije 2020. godine.

"Nisam samo bačena vukovima, iskorištena sam da bih nahranila vukove", kaže Meghan Markle u traileru za predstojeće epizode.

"Njima je normalno lagati da bi zaštitili moga brata, ali nisu bili spremni reći istinu kako bi zaštitili nas", kaže u traileru Harry o svom starijem bratu Williamu, nasljedniku britanske krune.

Sadržaj dokumentarne serije nakon emitiranja prvih epizoda nije donio senzacionalna otkrića, kako su se neki pribojavali.

To se dogodilo 2021. kada je par na američkoj televiziji dao intervju Opri Winfrey, u kojoj su kraljevsku obitelj optužili za rasizam.

Kritičari smatraju da je u seriji premalo potpore monarhiji i da se Zajednica država Commonwealtha prikazuje kao zastarjela imperijalistička institucija.

No serija je u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje su Harry i Meghan vrlo nepopularni, ponovno u prvi plan izbacila optužbe o njihovu licemjerju i o nepoštivanju kraljevske institucije samo tri mjeseca nakon smrti Elizabete II. i dolaska na prijestolje Karla III.

Kopirati
Drag cursor here to close