Opasno zanimanje

Dobitnica Oscara ozlijeđena u eksploziji na snimanju filma

Jennifer je pogodilo staklo, ali je sada dobro. Naime, komadići stakla uletjeli su joj u oči, no oporavlja se. "Staklo se i trebalo rasuti u toj sceni, ali ne ovoliko nekontrolirano da ozlijedi glumicu", rekao je izvor sa seta.
Kultura / Film TV | 06. 02. 2021. u 21:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Glumica Jennifer Lawrence

Dobitnica Oscara Jennifer Lawrence (30) ozlijeđena je u eksploziji tijekom snimanja scena za nadolazeći film "Ne gledaj gore" ("Don't Look Up").

Radilo se o planiranoj i kontroliranoj eksploziji koja je dio radnje filma koji se ovih dana snima u Bostonu. No, unatoč mjerama opreza, uslijed eksplozije se naglo rasula velika količina stakla koja je u petak ozlijedila glumicu.

Na fotografijama do kojih je došao Daily Mail, vidi se Lawrence kako leži na zemlji držeći se za lice dok joj nekoliko prolaznika potrčalo u pomoć tijekom snimanja u Brocktonu u Massachusettsu.

Izvor sa seta rekao je za Page Six kako je Jennifer pogodilo staklo, ali da je sada dobro. Naime, komadići stakla uletjeli su joj u oči, no oporavlja se.

"Staklo se i trebalo rasuti u toj sceni, ali ne ovoliko nekontrolirano da ozlijedi glumicu", rekao je izvor sa seta, prenosi Jutarnji.hr.

Snimanje filma koji je okarakteriziran kao politički, ali i film katastrofe zaustavljeno u petak nakon incidenta.

Foto: Backgrid Usa/Profimedia / Timothee Chalamet i Jennifer Lawrence na setu filma "Don't look up''

Neposredno prije ozlijede, čini se da su Jennifer i njen glumački kolega Timothee Chalamet snimali romantičnu scenu na ulicama.

Jennifer u glumi astronomkinju koji kreće u medijsku turneju visokog profila kako bi upozorila čovječanstvo na asteroid koji se brzo približava i ide putem zbog kojeg je neizbježan sudar sa Zemljom.

U filmu "Ne gledaj gore" nastupit će velika glumačka postava u kojoj su u glavnim ulogama Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill i Cate Blanchett. Također će se pojaviti Ariana Grande, Tyler Perry i Rob Morgan.

Projekt je prvi put najavljen 2019. godine, a prvobitno ga je trebala distribuirati Paramount Pictures prije nego što je Netflix stekao prava na film. Adam McKay je redatelj, napisao je scenarij i jedan je od producenata.

Snimanje je prošle godine bilo odgođeno zbog pandemije, ali je započelo krajem studenog u gradskom području Bostona i oko njega. Još nije poznato kada će se održati premijera filma, iako se očekuje da će biti predstavljen kasnije ove godine.

Video: Top 10 Jennifer Lawrence Performances
Kopirati
Drag cursor here to close