Formula 1

Brad Pitt u trkaćem odijelu za novi film

Holivudska zvijezda i njegov kolega Damson Idris odjenuli su bijelo-crna trkaća odijela izmišljenog tima APXGP
Kultura / Film TV | 10. 07. 2023. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brad Pitt je u nedjelju viđen u trkaćem odijelu na stazi Silverstone uoči utrke za Veliku nagradu Velike Britanije, gdje se nalazi kako bi snimao dijelove svog novog filma o Formuli 1, prenosi Hina.

Holivudska zvijezda i njegov kolega Damson Idris odjenuli su bijelo-crna trkaća odijela izmišljenog tima APXGP i našli su se među pravim vozačima Formule 1 na stazi u Northamptonshireu.

Sedmerostruki svjetski prvak u tom sportu Lewis Hamilton koproducent je filma tvrtke Apple, koji još uvijek nema naslov, a snima se u suradnji s Formulom 1 koja projektu pruža poseban pristup trkaćim stazama i vozačima.

Video: "We've got to get you a cameo!"

Pitt je razgovarao s komentatorom kanala Sky Sports i bivšim vozačem Formule 1 Martinom Brundleom o svom iskustvu.

Pedesetdevetogodišnji dobitnik Oscara je rekao: "Malo mi se sad vrti, moram priznati". "Odlično je biti ovdje. Zabavljamo se, najbolji provod u mom životu", dodao je.

Otkrivajući pojedinosti o nadolazećom filmu u intervjuu, objasnio je da je njegov lik vozač Formule 1 1990-ih, koji se počeo utrkivati u drugim disciplinama nakon što je doživio "groznu nesreću".

Njegov prijatelj i šef tima, kojeg utjelovljuje Javier Bardem, zatim ga poziva da se vrati kako bi pomogao svom timu koji se nalazi na dnu ljestvice. Pitt je rekao da bi film "trebao biti autentičan koliko je to moguće" s obzirom na to da su angažirali stručnjake za F1 koji "rade kao u pravoj situaciji".

Kopirati
Drag cursor here to close