10 epizoda

Senke 2 od 11. studenog na TV Nova S

Svi gledatelji, kako u zemlji, tako i u inozemstvu, imat će mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone Senki.
Kultura / Film TV | 29. 10. 2019. u 19:30 Bljesak.info
Senke nad Balkanom 2

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavak najgledanije domaće serije “Senke nad Balkanom” pored dinamične i misteriozne radnje, baš kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serija.

Svi gledatelji, kako u zemlji, tako i u inozemstvu, imat će mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone Senki.

Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, u nastavku ćemo i dalje gledati glavne junake Taneta i Stanka, koji će sljedeći krvavi trag poremećenog ubojice, otkriti užasnu zavjeru koja može čitavu Europu gurnuti u kaos. Ova jeziva ubojstva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obavještajne službe. Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji mijenjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.

"Pokušali smo da radimo i da iskreiramo drugu sezonu, neopterećeni koliko je to bilo moguće, uspjehom prve sezone i nekim očekivanjima, gledali smo da zadržimo stil i neku prepoznatljivu estetiku Senki. S moje strane, reći ću samo da su Senke meni jako bitno delo i da sam dao sve od sebe da uradim nešto iza čega mogu da stanem i lično i profesionalno, Senke dva su moj lični i kreativni maksimum ovoga trenutka", rekao je Dragan Bjelogrlić.

Pored novih likova, u narednoj sezoni uživat ćemo i u rolama koje su ostvarili Marija Bergam i Goran Bogdan.

"Lik Maje se razvija veoma zanimljivo, ona kao i u prvoj sezoni i dalje hoda na ivici noža, između života i smrti, dobra i zla samo što mislim da je sada situacija znatno opasnija oštrija", kaže glumica Marija Bergam.

"Jako sam ponosan što sam deo ove cijele priče, mislim da smo otišli korak dalje i hrabrije od onoga što je dosad bio uzus u regiji u načinu rada i mislim da smo u drugoj sezoni otišli još jedan korak dalje", rekao je glumac Goran Bogdan.

Pored vrhunske produkcije koja dolazi iz United Medije, dinamične i misteriozne radnje, gledaoci prvi put u Srbiji imat će, zahvaljujući EON platformi da bindžuju, odnosno imat će mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone Senki. Za postojeće pretplatnike SBB je to jednostavno i putem klika mogu cijelu seriju odgledati u roku od 30 dana.

"Oni koji nisu SBB korisnici, opet u samo nekoliko klikova vrlo jednostavno, pristupom sajtu EON.TV moći će da se pretplate, odnosno svojom platnom karticom da kupe seriju i također je odgledaju u roku od 30 dana", rekla je direktorica SBB fondacije Jovana Lukić.

Za sve koji više vole da iz nedjelje u nedjelju iščekuju nove detalje, druga sezona prikazivat će se ekskluzivno na TV Nova S, svakog ponedjeljak počev od 11. studenog.

U okviru United Media posluje i TV N1.

Kopirati
Drag cursor here to close