Gradimo autoput

Vlada nema ništa protiv Turaka, ni primjedbi, ni prijedloga niti sugestija

Vlada FBiH nije imala primjedbi na uspostavljanje i razvoj suradnje u oblasti putne infrastrukture izmedu Bosne i Hercegovine i Republike Turske na osnovu Memoranduma o razumijevanju između dviju država.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 05. 2021. u 16:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uvida u Nacrt memoranduma o razumijevanju između Vijeća ministara BiH i kompanije Tušjapi iz Republike Turske, koji joj je 7. travnja 2021. uputilo Ministarstvo komunikacija i prometa BiH, Vlada FBiH nije imala primjedbi, prijedloga i sugestija, te je dala pozitivno mišljenje na taj tekst.

Dokument se odnosi na uspostavljanje i razvoj suradnje u oblasti putne infrastrukture izmedu Bosne i Hercegovine i Republike Turske na osnovu Memoranduma o razumijevanju između dviju država, potpisanog Ankari 2. svibnja 2019., o suradnji u infrastrukturnim projektima, te Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Turske o suradnji u infrastrukturnim i građevinskim projektima.

Tim aktima je poseban značaj dan realizaciji projekta izgradnje autoputa/brze promtnice Sarajevo - Beograd - Sarajevo, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Kopirati
Drag cursor here to close