Demolicija

Nastavlja se rušenje po Mostaru

Realizacijom Plana uklanjanja bespravnih objekata na području grada do sada su uklonjena 111 objekta u naseljima Bijeli Brijeg, Balinovac, Bišće Polje, Rodoč, Sjeveri logor, Zalik, Zgoni te u središtu grada.
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 10. 2018. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rušenje bespravnih objekata u Mostaru nastavljeno je u srijedu, 3. listopada, uklanjanjem objekta u Ulici kraljice Katarine te objekta na Starom igralištu u Ulici Kralja Tomislava. 

Foto: Bljesak.info / Rušenje na ulicama Mostara

''Putem svojih nadležnih službi, kontinuirano radimo na uklanjanju izgrađenih objekta bez pravomoćnog odobrenja za građenje - bespravnih objekata. Vlasnicima nelegalnih objekata, koji su se o njihovu uklanjanju dogovorili s izvođačem radova, neće biti ispostavljen račun'', poručili su ranije iz Gradske uprave Mostara.

Foto: Bljesak.info / Nastavlja se planirana demolicija u Mostaru
Foto: Bljesak.info / Rušenje na ulicama Mostara

Realizacijom Plana uklanjanja bespravnih objekata  na području grada do sada su uklonjena 111 objekta u naseljima Bijeli Brijeg, Balinovac, Bišće Polje, Rodoč, Sjeveri logor, Zalik, Zgoni te u središtu grada.

Foto: Bljesak.info / Rušenje na ulicama Mostara

Predviđenim dinamičkim planom uskoro bi trebalo biti uklonjeno oko 140 nelegalnih objekata, a javnost  će biti redovito izvještavana s rezultatima na realizaciji plana.

Kopirati
Drag cursor here to close