JU Osnovna škola Bijelo Polje

Mostar: Počeli radovi na izgradnji sportske dvorane u Bijelom Polju

Radovi na sportskoj dvorani započeli su u mostarskom naselju Bijelo Polje, još jednom projektu koji će se realizirati u suradnji s Vladom Hercegovačko-neretvanske županije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 02. 2022. u 17:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka GTR D.O.O. Mostar dvoranu bi trebala napraviti za dvije godine. Vrijednost ugovora je 1.880.000 bez PDV-a. Ugovor sa izvođačem zaključio je Grad Mostar 9. prosinca 2021.

''Vlada Hercegovačko-neretvanske županije prepoznala je značaj ovakvog projekta, koji ima sportski i društveni karakter za građane našeg grada. Izuzetno mi je zadovoljstvo što su počeli radovi na ovom značajnom projektu. Sportska dvorana u Bijelom Polju zasigurno će biti ustanova od velikog značaja u kojoj će se održavati značajni i zanimljivi sportski i društveni sadržaji koji zavrjeđuju pažnju javnosti“, kazao je Rašid Hadžović, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ.

Osim ovog projekta Vlada je JU Osnovne škole Zalik, JU Osnovne škola Gnojnice, rekonstrukciju i utopljavanje JU Osnovne škole Bijelo Polje, izgradnju Centra za kulturu u Bijelom Polju i mnoge druge.

Kopirati
Drag cursor here to close