NEXT konferencija

Linnovate na NEXT konferenciji predstavlja prvi inovativni proizvod

NEXT konferencija četvrta je konferencija u organizaciji Linnovate TP, a prva koja će se održati na otvorenom u Livnu, na platou iza Narodnog sveučilišta.
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 09. 2021. u 12:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Linnovate Tehnološki park iz Livna na NEXT konferenciji, 25. rujna u Livnu, predstavit će prvi inovativni proizvod - inovacija 'xTend' koja će, kako navode, postati pravi hit na tržištu nekretnina.

NEXT konferencija četvrta je konferencija u organizaciji Linnovate TP, a prva koja će se održati na otvorenom u Livnu, na platou iza Narodnog sveučilišta.

"Kroz konferencijske panele predstavit će se iskustva treće generacije Linnovate start up-a, ali i prvi inovativni proizvod - inovacija 'xTend' nastala u Linnovate-ovom inkubatoru, koja će nedvojbeno postati pravi hit na tržištu nekretnina", kazao je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Linnovate TP Marin Jozić.

Po njegovim riječima, panelisti će govoriti i o važnosti strateškog tržišnog pozicioniranja, a Vedran Peršić, direktor Sektora marketinga i komunikacija Sberbank BH, održat će predavanje o neizbježnoj važnosti marketinga i odnosa s javnošću kod poslovanja mladih tvrtki.

Na konferenciji će se predstaviti i novi program upravljanja projektima koji je rezultat Erasmusovog programa financiranja.

"Panel koji će nesumnjivo privući najviše pažnje je onaj koji će govoriti o samom pristupu financiranju, odnosno kako privući investicije u vlastito poduzeće, te naravno što je to dostupno startapima u vašem okruženju u suradnji s Linnovate TP-om i partnerima", kazao je Jozić.

Riječ je o programima - Grant sredstva, Seed Investment kroz Linnovate Loan Fond, Angel investment kroz Linnovate Accelerator (pilot projekt) i Investicijski krediti s partnerskim bankama, dodao je Jozić.

Jedan od osnivača Linnovate TP Mate Rimac govorit će o Angel investmentu kroz Linnovate akcelerator program, uvjetima koji su potrebni te o prvoj takvoj investiciji koja je već provedena, a riječ je o iznosima puno većim od 100.000 maraka.

"Konferencija će biti prigoda i da Linnovate najavi i otvori poziv za novu generaciju start up-a koji bi trebali omogućiti postojećim i budućim poduzetnicima da kroz Linnovate poslovni inkubator pokrenu vlastiti biznis, realiziraju svoje ideje, ali i unaprijede postojeće poslovanje", zaključio je Jozić.

Sudjelovanje na konferenciji NEXT je besplatno, broj posjetitelja će biti prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji te će se, sukladno tomu, omogućiti i izravan prijenos konferencije preko službenog YouTube kanala Linnovate TP.

Kopirati
Drag cursor here to close