Kockice

Da sredi pločnik, Mostar mora preispitati poteze građana

Gradska uprava Mostara koncem studenoga prošle godine započela je radove na uređenju - popločavanju nogostupa Ulice kralja Zvonimira, a koji se ovih dana privode kraju.
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 04. 2021. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Za popločavanje nogostupa u Ulici kralja Zvonimira Grad Mostar izdvojio je 89.000 KM, priopćio je Odjel za gospodarstvo komunalne i inspekcijske poslove.

Kako se navodi, Gradska uprava Mostara koncem studenoga prošle godine započela je radove na uređenju - popločavanju nogostupa Ulice kralja Zvonimira, a koji se ovih dana privode kraju.

''Radovima na popločavanju nogostupa prethodili su u dva navrata uređenje dijelova zelenih površina na dijelu gdje su uklonjeni objekti, a radove je izvelo građevinsko poduzeće Amitea iz Mostara, te na dijelu gdje je uređena zelena površina parka između zgrada i nogostupa, a radove je izvelo poduzeće Građevinar Mostar. Radove na uređenju nogostupa izvodi JP Komunalno Mostar. Sredstva u iznosu 89.000 KM su osigurana u proračunu 2020. godine s pozicije Održavanja cesta, ulica javnih površina'', navedeno je.

Dodaje se kako je za izvođenje radova druge strane nogostupa Ulice kralja Zvonimira potrebno da Odjel za urbanizam i građenje izradi urbanističko tehničke uvjete, pošto su u odnosu na staro stanje pojedini korisnici prostora prilagođavali zelene i druge površine u drugu namjenu, što treba prethodno preispitati, kako bi se i ta strana nogostupa ispravno uredila.

Kopirati
Drag cursor here to close