Paviljon 2

Regeneracija d.o.o iz Velike Kladuše i ove godine na Sajmu gospodarstva Mostar 2022

Tvrtku Regeneracija posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2022. sve do subote u vremenu od 10.30-18.30 sati.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 04. 2022. u 09:11 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Sajmu gospodarstva Mostar 2022. i ove godine se na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 predstavlja i njihova partnerska tvrtka na projektu izgradnje Koridora Vc- Regeneracija d.o.o. iz Velike Kladuše.

Sa osnovnom djelatnošću proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, te izradu vodovodnih sustava, djeluju od 2005. i do danas su izrasli u lidera na bh tržištu, kada je u pitanju proizvodnja u ovoj oblasti.

„ U asortimanu imamo proizvode od armiranog poliestera, a prije tri godine smo započeli raditi i polietilensku varijantu. Proizvodimo šahtove, slivnike, pumpne stanice, cisterne za pitku i tehničku vodu. Dakle, kompletan asortiman za pročišćavanje oborinske i fekalne vode“, kazala je Martina Mišić iz tvrtke Regeneracija, te dodala kako su aktivno radili i za vrijeme pandemije.

PR  / Regeneracija d.o.o iz Velike Kladuše i ove godine na Sajmu gospodarstva Mostar 2022

„ Vrijedno smo radili, trudili se da budemo još bolji i opravdamo naziv lidera u odvodnji. Sa JP Autoceste FBIH surađujemo već dugo, a trenutno su u tijeku projekti na autoputu na dionici Tarčina. Godinu i pol sudjelujemo i na radovima na dionici Počitelj- Zvirovići. Ono što je važno istaknuti je i da izvodimo radove na sistemu odvodnje“, istaknula je Mišić.
Svi radni procesi do finalne izvedbe popraćeni su sustavom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001, koji je uveden 2008. a recertificiran 2012.

„Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001 koji je uveden kao integrirani sustav upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012.
Djelatnici Regeneracije u svom tehnološkom procesu primjenjuje sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga.
Svi proizvodi prilikom isporuke i ugradnje posjeduju predviđene ateste, uputstva za rukovanje i održavanje.

Svoje poslovanje Regeneracija je proširila i na regiju.

„Imamo Regeneraciju u Crnoj Gori, a od sada i u Hrvatskoj. Za nas je značajno istaknuti i da smo ugovorili odvodnju objekata sa kompanijom STRABAG u Hrvatskoj, na pristupnim putevima oko Pelješkog mosta“, kazala je Mišić.

Tvrtku Regeneracija posjetite na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2022. sve do subote u vremenu od 10.30-18.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close