Kompanija Vispak

Popijte Zlatnu džezvu s Amrom i Edinom Džeko

Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 09. 2023. u 09:01 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

„Oživite“ bilbord, majicu i razglednicu, pa popijte Zlatnu džezvu s Amrom i Edinom Džeko

Kompanija Vispak, AR bilbordima u većim bh. gradovima, najavila je nastavak svoje kampanje za Zlatnu džezvu, u kojoj su glavni protagonisti Edin i Amra Džeko. Pored bilborda, Vispak je stare dobre razglednice i majice, uz pomoć proširene stvarnosti, pretvorio u video monitore na kojima možete pogledati novu reklamu Zlatne džezve. Dovoljan vam je samo mobilni telefon.

Ova kampanja predstavlja značajan marketinški korak naprijed za Vispak i njen brend Zlatna džezva. AR (Augmented reality) kampanja je postavljena u vidu bilborda širom Bosne i Hercegovine, pružajući potrošačima i građanima jedinstven marketinški doživljaj.

  / Foto: PR Vispak Zlatna Džezva

Kroz ovu kampanju, promatrači imaju priliku da "ožive" fotografiju sa bilborda, razglednice ili majice koristeći svoje mobilne uređaje i pogledaju video spot. Dovoljno je samo da mobilni telefon sve vrijeme bude usmjeren ka okviru razglednice koja se nalazi na vizualu i da se prate kratke i jasne upute.

Ovo je prva AR kampanja u BiH i ponosni smo na tu činjenicu. AR proširena stvarnost (Augmented reality) omogućava da iskusite interaktivno okruženje u kome su objekti iz stvarnog svijeta poboljšani kompjuterski generiranim perceptivnim informacijama, uključujući slike, tekst, zvuk, vibracije…Vispak je uvijek pridavao posebnu pažnju inovacijama, a ova AR kampanja predstavlja još jedan dokaz naše posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg iskustva našim potrošačima.

Kroz korištenje napredne tehnologije proširene stvarnosti, želimo da našim kupcima pružimo jedinstvenu interakciju s našim proizvodom i istovremeno ih zabavimo.“ – navodi Zerina Čolaković, direktorica marketinga i razvoja kompanije Vispak.

Iz Vispaka navode kako je ova AR kampanja za Zlatnu džezvu samo početak njihovog inovativnog pristupa u marketinškoj industriji. Vispak će nastaviti da istražuje nove tehnologije i načine kako bi unaprijedio marketinške strategije i pružio nezaboravna iskustva svim svojim potrošačima.

Kopirati
Drag cursor here to close