Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru

Održan prvi od sedam Mini MBA programa u organizaciji UniCredit Bank

Mini MBA program u organizaciji UniCredit Bank namijenjen je studentima završne godine ekonomskih fakulteta.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 02. 2022. u 14:02 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi Mini MBA Program u organizaciji UniCredit Bank d.d. održan je 20.1.2022. godine. za Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru. Ovim društveno korisnim projektom UniCredit Bank želi pružiti dodatnu nadogradnju znanja studentima završnih godina ekonomskog usmjerenja, kroz svoje praktično iskustvo kao vodeće bankarske institucije u Bosni i Hercegovini, ali i eksperata paneuropske bankarske grupacije UniCredit.

Kroz cjelodnevnu radionicu koja se održala u online formatu, istaknuti eksperti iz UniCredit Bank d.d. su na praktičnim primjerima i iskustvima predstavili teme koje su ključne za uspješno poslovanje poput makroekonomskih trendova, financijske analize, upravljanja iskustvom klijenata - CX, upravljanja iskustvom zaposlenika - EX, te projektnim i procesnim menadžmentom. Planirano je da se preostalih šest radionica za šest ekonomskih fakulteta u gradovima BiH održi u prvom kvartalu 2022. godine, nakon čega sve sudionike očekuje zajednička cjelodnevna radionica s ekspertima i istaknutim gostima iz UniCredit Grupe.

Sljedeći Mini MBA programi su planirani za studente završnih godina fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Ekonomskog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, Fakulteta za Ekonomiju i biznis Sarajevske Škole za nauku i tehnologiju, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Kopirati
Drag cursor here to close