LiNK

Kako jasno definirati mala i srednja poduzeća

Okrugli stol na temu ''Kako do jedinstvene definicije MSPa u BiH'' održan je danas u Mostaru
Gospodarstvo / Tvrtke | 30. 01. 2020. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okrugli stol na temu ''Kako do jedinstvene definicije MSPa u BiH'' održan je danas u Mostaru, u organizaciji Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK i Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

U radu okruglog stola sudjelovali su predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Federalnog ministarstva trgovine, Ministarstva za pitanja branitelja HNK/Ž, Ministarstva gospodarstva HNK/Ž te predstavnici gospodarskih komora i nevladinih organizacija.

Predstavljene su aktivnosti i inicijative Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta na polju definiranja jasnih kriterija za klasifikaciju malih i srednjih poduzeća.

Bilo je riječi i o međusobnom usklađivanju različitih kriterija te istaknuto kako su aktivnosti Ministarstva u skladu sa zahtjevima i preporukama Europske unije.

Na okruglom stolu je također predstavljena Mapa puta za usvajanje jedinstvene definicije za mala i srednja poduzeća u Federaciji BiH.

Okrugli stol je organiziran u okviru projekta ''Ubrzanje socio-ekonomskih reformi većim uključivanjem u proces EU integracija'', koji financira Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u okviru programa MATRA.

Kopirati
Drag cursor here to close