Potpora

HT Eronet i dalje uz Maticu hrvatsku i Mostarsko proljeće

''Unatoč epidemiološkoj situaciji koja prethodne dvije godine nije dopuštala da naš festival radimo u obujmu na koji smo navikli, nismo ga otkazivali. Naprotiv, uspjeli smo se održati''
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 03. 2022. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Matice hrvatske Mostar akademkinja Ljerka Ostojić i član Predsjedništva Miro Petrović, posjetili su HT Eronet, gdje su, o predstojećoj kulturnoj manifestaciji Mostarsko proljeće 2022. - XXIV. dani Matice hrvatske Mostar te ostalim projektima, razgovarali s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem.

Sastanku je nazočila i rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta Misijana Brkić-Milinković.

Akademkinja Ostojić kazala je kako ovogodišnja manifestacija, nakon dvije pandemijske godine u kojima se festival održavao ujesen, ponovno ide u svome starom, proljetnom terminu – počinje koncem travnja otvaranjem izložbe iz fundusa Umjetničke galerije BiH.

Tom prigodom Ostojić je zahvalila HT ERONET-u i Primorcu na potpori jednoj od najvećih i najznačajnijih kulturnih manifestacija Hrvata u BiH.

''Raduje nas da smo, na neki način, sve ovo vrijeme rasli s HT Eronetom i vaša nam je potpora uistinu veoma značajna. Unatoč epidemiološkoj situaciji koja prethodne dvije godine nije dopuštala da naš festival radimo u obujmu na koji smo navikli, nismo ga otkazivali. Naprotiv, uspjeli smo se održati, uz reduciran i epidemiološkim prilikama prilagođen program. Ove smo godine planirali 20-ak programa; bit će tu nekoliko predstava, zanimljivih izložaba, koncert Sarajevske filharmonije sa solistima, književni susreti…''

Primorac je kazao da je ponosan upravo na činjenicu da je HT Eronet uz Maticu hrvatsku Mostar i njezinu manifestaciju od samih početaka te kako će ju, kao društveno odgovorna tvrtka, i ubuduće podržavati. Čelništvu Matice zaželio je uspjeh u organizaciji programa ovogodišnjeg Mostarskog proljeća te daljnjem radu i promociji kulture hrvatskoga naroda, priopćio je HT Eronet.

Kopirati
Drag cursor here to close