Inteligentno dizajniran softver

Grupacija Belamionix implementira SAP Business One rješenje za unapređenje poslovanja

SAP Business One je jedinstveno i pristupačno rješenje za upravljanje kompanijom - uključujući financije, prodaju, odnose s kupcima i radne procese.
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 10. 2023. u 08:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U cilju unapređenja efikasnosti i konkurentske pozicije, renomirana Grupacija Belamionix koju čine Belamionix, Belaprom i Bele-group iz Brčko Distrikta potpisala je ugovor o implementaciji SAP Business One rješenja s uglednim partnerom B-ONE Solutions iz Sarajeva.

Belamionix, vodeći trgovinski lanac i distributer više od 30.000 različitih proizvoda iz zemalja Europske unije, Turske, Indije i Kine, prepoznao je potrebu za prilagodbom poslovnih procesa naglim promjenama i trendovima na tržištu. Menadžer kompanije Belaprom Adnan Mešanović ističe da je implementacija SAP Business One rješenja odgovor Grupacije Belamionix na takve izazove.

PR  /  Grupacija Belamionix

„Implementacija ovog rješenja predstavlja ključnu prekretnicu za našu Grupaciju. SAP Business One rješenje je zapravo investicija koja nam omogućava: bolje razumijevanje našeg poslovanja, efikasno praćenje prodaje, bolje upravljanje zalihama i brže prilagođavanje tržišnim promjenama - kako bismo bili konkurentniji i agilniji na tržištu. Ovo je investicija u budućnost našeg poslovanja," ističe Mešanović.

SAP Business One je jedinstveno i pristupačno rješenje za upravljanje kompanijom - uključujući financije, prodaju, odnose s kupcima i radne procese. Pruža napredne alate za analizu podataka, olakšavajući kompanijama bolje razumijevanje performansi, identifikaciju trendova i donošenje informiranih poslovnih odluka.

Prethodno rezerviran isključivo za velike korporacije, SAP je vremenom razvio dokazano efikasno rješenje koje zadovoljava poslovne potrebe malih i srednjih kompanija, kao i startupova.

„Efikasno poslovanje na tržištu iziskuje inteligentan alat za standardizaciju poslovanja - SAP Business One je upravo takav alat" izjavila je direktorica B-ONE Solutions Minela Čajić. „Vjerujemo da iskustvo Grupacije Belamionix može poslužiti kao inspiracija drugim poduzećima širom Bosne i Hercegovine i regije da istraže kako SAP Business One rješenje može podržati i unaprijediti njihovo poslovanje."

B-ONE Solutions je dugogodišnji SAP partner za SAP Business One rješenje u regiji Zapadnog Balkana s tendencijom rasta i širenja na ostala tržišta u skoroj budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close