Odlične vijesti

BS Telecom Solutions ima ugovore od 29 milijuna KM na međunarodnom tržištu

Kompanija ''BS Telecom Solutions'' iz Sarajeva potpisala je dva nova ugovora u Srbiji
Gospodarstvo / Tvrtke | 27. 09. 2018. u 15:02 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija ''BS Telecom Solutions'' iz Sarajeva potpisala je dva nova ugovora u Srbiji, na provedbi velikih infrastrukturnih projekata u vrijednosti od 15 milijuna KM. Radi se o izgradnji telekomunikacijskih sustava, prometnih informacijskih sustava i softvera za upravljanje i kontrolu prometa, priopćeno je iz kompanije.

Koridori Srbije kao investitor za realizaciju predmetnih projekata na Koridoru X namjeravaju koristiti kredite Svjetske banke, Europske banke za obnovu i razvoj te Europske investicijske banke za financiranje ovih projekata.

Pored ova dva ugovora BS Telecom Solutions u ovoj godini potpisao je i počeo sa realizacijom sa ugovorima u Srbiji i Crnoj Gori, u ukupnoj vrijednosti 8,7 milijuna KM.

''Tijekom ovoga tjedna dobili smo odluke da su naše ponude najpovoljnije na još dva tendera u regiji, te očekujemo vrlo brzo potpisivanje dva nova ugovora ukupne vrijednosti 5,3 milijuna KM. Tako da ćemo sa krajem rujna imati ugovoreno i u realizaciji ukupno 29 milijuna KM čistog izvoza'', istaknuo je Mirza Varatanović, direktor ''BS Telecom Solutions''.

Kopirati
Drag cursor here to close