QUality meDAL

QUDAL – certifikat kvaliteta za Herbalife Nutrition

Prema izboru bosanskohercegovačkih potrošača, Herbalife Nutrition osvojio je certifikat kvaliteta QUDAL- QUality meDAL – u kategoriji zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti.
Gospodarstvo / Promo | 07. 09. 2020. u 13:43 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Herbalife Nutrition Formula 1, proizvod je koji potrošači prepoznaju kao dodatak ishrani za regulaciju tjelesne težine koji, prema njihovom ličnom iskustvu i mišljenju ili iskustvu i mišljenju njihovih bližnjih, nudi najviši nivo kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu. To je potvrdilo zadnje istraživanje kvaliteta QUDAL QUality meDAL, u kojem se mjerilo isključivo iskustvo, mišljenje i percepcija ispitanika o kvalitetu ponude proizvoda i usluga na bosanskohercegovačkom tržištu.

PR  / Qudal certifikat

„Izuzetno smo ponosni na ovu prestižnu nagradu koja  zapravo potvrđuje da Herbalife Nutrition nudi visokokvalitetne proizvode koji ljudima pomažu u postizanju ciljeva vezanih uz regulaciju tjelesne težine. Uvjeren sam da će nam ovaj certifikat pomoći u daljnjem građenju reputacije našeg branda na bosanskohercegovačkom tržištu te zahvaljujem svim ispitanicima koji su glasali i koji su kao svoj odgovor naveli upravo Herbalife. Također bi zahvalio i našim nezavisnim distributerima čiji pristup i usluga koju pružaju kupcima, zasigurno dodatno utječu na percepciju samih potrošača. Jer iskustvo osobnog pristupa koje naši nezavinsi distributeri daju, nadilazi samu prodaju proizvoda, ono uključuje motivaciju i podršku koja potrošačima daje samopouzdanje za promjenu na bolje.“  - izjavio je Goran Nikolić, Generalni direktor za Jugoistočnu Europu.

Cilj međunarodnog projekta QUDAL – QUality meDAL  jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom izboru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

Istraživanje QUDAL - QUality meDAL provodi se u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetsko udruženje istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).                                      

Istraživanje za 2020/2021 godinu provela je švicarska kuća ICERTIAS na uzorku od 1.200 ispitanika u aprilu 2020., i to prema inovativnoj CAWI - DEEPMA metodi (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Bitno je napomenuti da istraživanje QUDAL ne mjeri tržišne udjele, ili snagu branda, već isključivo i samo iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

PR  / Herbalife shake

    Nova Formula 1 – Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti

Bogat i kremast šejk odličnog okusa, priprema se za čas. Nudi izvrsno uravnotežene visokokvalitetne proteine i esencijalne makronutrijente i mikronutrijente – zbog čega i predstavlja odličnu zamjenu za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti. Proizvod je bez glutena te sadrži sastojke prikladne za vegansku ishranu, a njegova konzumacija osigurava više od 1/3 preporučenog dnevnog unosa vitamina i minerala po obroku. Formula 1 šejk možete pronaći u različitim uzbudljivim okusima.

Kopirati
Drag cursor here to close