dr. Jelena Krčum

Poliklinika Vitalis: Vodeći centar za estetske tretmane

Što se u biti dešava s našom kožom kada starimo? Koža gubi svoju čvrstoću, opušta se i nastaju bore. Ne postoji jedinstveni zahvat koji sve može popraviti, no konzultacija s dr. Jelenom Krčum može itekako pomoći.
Gospodarstvo / Promo | 11. 04. 2023. u 11:32 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi mi priželjkujemo vrelo mladosti koje donesi vječnu ljepotu i mladost ali nažalost ovo nam nije dostupno. Za najbrže rezultate kod ublažavanja vidnih znakova starenja i pomlađivanja izgleda vašeg lica, obratite se doktorici Jeleni Krčum, omiljenoj i poznatoj liječnici iz Banja Luke. Svoje iskustvo u tretmanima hijaluronskom kiselinom i botoksom primjenjuje u Poliklinici Vitalis u Mostaru 28 i 29.04.2023.

Kada govorimo o održavanju ili "mladoliku" izgledu, postoji mnogo stvari koje se mogu učiniti kako bi se proces starenja zaustavio, pa čak i "preokrenuo". Međutim, to je obično pristup u više koraka. Bile su potrebne godine da razvijete svoj sadašnji izgled, a dr. Krčum može u nekoliko trikova pomoći kako bi osvježili taj prirodni izgled.

Daleko najvažniji korak je brinuti se o sebi. Samo trunka prevencije vrijedi više nego proces liječenja. Kada je riječ o starenju vaše kože, u igri je nekoliko procesa. Prvo je kombinacija vaših godina i vaših gena. Drugo je oštećenje od sunca, s toga, dobra zaštita od sunca je najvažnija! Osim zaštite od sunca, dobar režim njege kože stvarno može napraviti razliku. Postoje stotine proizvoda koje možete izabrati. Stvari poput dobre prehrane, hidratacija (piti dovoljno vode), dobrog sna, tjelovježbe, smanjenog stresa i alkohola u umjerenim količinama, pridonose zdravijem izgledu vaše kože. U suštini, stvari koje vas čine zdravima iznutra pomoći će da vaša koža bude zdrava i izvana.

Što se u biti dešava s našom kožom kada starimo? Koža gubi svoju čvrstoću, opušta se i nastaju bore. Ne postoji jedinstveni zahvat koji sve može popraviti, no konzultacija s dr. Jelenom Krčum može itekako pomoći. Dr. Krčum procjenjuje lice svojih pacijenta i obraćajući pozornost na svako od različitih problematičnih područja. Tijekom ovog procesa, Dr. Krčum vam može pomoći da odlučite koji je izbor najbolji za vas.

Za opuštanje čvrstoće kože ili deflacija lica, kozmetički fileri su najčešći i najbolji tretmani. Ako osjećate udubljenje oko područja očiju ili počinjete gubiti punoću obraza ili vam se oko usta stvaraju duboke brazde, fileri mogu učiniti čuda. Oni vraćaju volumen koji se izgubio tijekom vremena. Postoji nekoliko proizvoda, ali uglavnom se koriste fileri hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je molekula šećera koja se već nalazi u vašoj koži. Popunjava kožu lica vežući vodu jer šećer + voda = mladolik izgled. Cilj ovog tretmana je izgledati svježe i zdravo, a da pritom kompletni izgled nikad nije vidljiv nikome osim možda najbližoj obitelji ili prijateljima.

Kada naša koža stari, ona se bora, razvija pigmentirane mrlje i popucale žile, zajedno s crvenim mrljama. Koža se stanjuje, a pore se šire. Za tretman minimalnih do umjerenih bora nema ništa bolje od Botoxa koji slabi mišiće lica tj. opušta ih. Odličan je oko očiju (bora smijalica) i čela (bora mrštilica).

Ključno je postići savršenu ravnotežu. Svatko može ubrizgati botoks u lice i obrisati bore, ali to nije ljepota. Ravnoteža smanjenja bora, ali i normalno kretanje mišića lica izgleda mnogo ljepše. Kod ovih tretmana dr. Krčum primjenjuje svoje znanje kako bi izgledali svježe i mladenački, a ne plastično ili lažno.

Svi estetski tretmani mogu značajno utjecati na vaš izgled. Cilj je težiti za mladolikim ili osvježenim izgledom lica. Brinući se o svojoj koži i poduzimajući ove male neinvazivne tretmane sigurno ćete uspjeti odgoditi proces vidljivog starenja godinama.

Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, 88000 Mostar
+387 36 310 210
+387 63 222 739
www.poliklinikavitalis.com

Kopirati
Drag cursor here to close