Novi Volvo XC60

Novogodišnje čišćenje zaliha Volvo XC60 u Volvo Car centru Sarajevo

Volvo XC60 je sinonim za inspirativnu vožnju i vozilo koje mami poglede na svakoj cesti.
Gospodarstvo / Promo | 07. 12. 2022. u 07:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije nikakvo čudo što se Volvo XC60 smatra najpopularnijim SUV-om poznatog skandinavskog brenda, pošto na najbolji način kombinuje automobilsku ljepotu, pamet, sigurnost i performanse. Sa svim svojim odličnim karakteristikama, XC60 je sinonim za inspirativnu vožnju i vozilo koje mami poglede na svakoj cesti.

Novogodišnje vrijeme koje približava ljude približilo je i ovaj iznimni SUV svima onima koji ga žele imati u svojoj garaži. U ograničenoj novogodišnjoj akciji čišćenja zaliha, koje traje samo do 23. decembra 2022. godine, u Volvo Car centru Sarajevo nude Vam novi Volvo XC60 modelne godine 2023. po najpovoljnijim uslovima – odabrani XC60 možete odvesti već od 92.888 KM uz popuste do 7.833 KM, sa izuzetno bogatom opremom i bez čekanja.

U Volvo Car centru, na adresi Safeta Zajke 181 u Sarajevu se možete detaljno upoznati sa raspoloživim vozilima XC60 i odvesti ih na besplatnu test vožnju, a ukoliko se odlučite za kupovinu, ovo će Vam donijeti i koristan bonus: besplatni prvi redovni servis vozila.

Za još ugodniju kupovinu, nude Vam i mogućnost zamjene starog vozila za novo. Iskoristite ovu nevjerovatnu priliku koja je kratkotrajna!

Više informacija na sarajevo.volvocars.ba

Kopirati
Drag cursor here to close