Jameson magija oduševila Mostar

Najbolji irski viski posjetio grad na Neretvi

Ovaj događaj bio je prilika da se entuzijasti viskija okupe i iskuse jedinstveni ukus i povijest Jameson viskija, a kako je lokacija pažljivo odabrana, stvorena je atmosfera koja je upotpunila degustaciju viskija.
Gospodarstvo / Promo | 15. 11. 2023. u 12:47 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je neko možda sumnjao, moramo vas razočarati - John Jameson ponovo je uradio istu stvar! Priredio je jedinstven i nezaboravan event, a ovaj put u njegovoj magiji uživali su ljubitelji viskija u Mostaru.

Događaj „Jameson Cheers Mostar“ ugostio je više od 300 zvanica koje su se uvjerile u to koliko je irski brend posvećen pružanju izuzetnih doživljaja, a svakako jedan od najintrigantnijih aspekata eventa bila je tajna lokacija koja je gostima otkrivena tek u posljednjem trenutku, dodajući tako osjećaj uzbuđenja i iščekivanja.

Foto:PR / Jameson magija oduševila Mostar

Ovaj događaj bio je prilika da se entuzijasti viskija okupe i iskuse jedinstveni ukus i povijest Jameson viskija, a kako je lokacija pažljivo odabrana, stvorena je atmosfera koja je upotpunila degustaciju viskija. Gosti su bili pozitivno iznenađeni lokacijom u centru grada, a većina njih nije ni znala da se takav dragulj skriva u njihovoj blizini.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jameson Irish Whiskey BiH (@jameson_bh)

Noć je bila ispunjena i brojnim interaktivnim sadržajima kao što su kvizovi znanja, foto kabine, stolni nogomet, barber kutak, a za dobar provod pobrinuli su se DJ Soul i hrvatski Showtime band. Gosti su bili počašćeni i nizom Jameson koktela, kao i izborom ukusne hrane, a ova kombinacija osigurala je doista nezaboravno iskustvo.

Foto: PR / Jameson magija oduševila Mostar

Ne smijemo zanemariti ni ulogu influensera poput Sunčice Šanjević, Gabrijela Kajtazija, Barbare Roso, Mije Kozo… čija je prisutnost doprinijela ekskluzivnosti događaja i pomogla pri kreiranju buzza uoči događaja, a sve u svemu, Jameson event u Mostaru postigao je veliki uspjeh, dijelom zahvaljujući tajnoj lokaciji, raznolikom sadržaju, sjajnim muzičkim izvođačima i angažmanu influensera, ali ponajviše zahvaljujući ljubavi prema najboljem irskom viskiju.

Kroz našu galeriju fotografija i aftermovie pogledajte kako je to sve izgledalo, a mi se Mostarcima i Mostarkama zahvaljujemo što su BILI DRUG I PROŠIRILI KRUG.

Vaš John Jameson.

Kopirati
Drag cursor here to close