Secret dinner

Lijepa i njegovana koža daje osjećaj samopouzdanja uz kozmetiku Gloria

U životu postoje trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek, a ova večer je sigurno jedan od takvih.
Gospodarstvo / Promo | 07. 09. 2021. u 12:25 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi event "Secret dinner" održao se na području Bosne i Hercegovine, u Herceg Etno selu Međugorje. Bila je to romantična tematska večer, uz elegantnu promociju zdravlja i zdravog životnog stila u organizaciji NutriCENTRA Mostar, nutricionistice Marijane Zubac i suradnika.

U životu postoje trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek, a ova večer je sigurno jedan od takvih. Nutricionisti se brinu o prehrani, ali osim zdrave prehrane jako je bitna i njega kože, što su prepoznali uz Prirodnu kozmetiku Gloria.

Godinama koža stari i mijenja se, no starenje ne možemo zaustaviti, ali koristeći prirodne preparate kozmetike Gloria, možemo još dugo zadržati prirodnu ljepotu i usporiti proces starenja.

Foto: PR / Lijepa i njegovana koža daje osjećaj samopouzdanja uz kozmetiku Gloria

Kvaliteta kože velikim dijelom upisana je u naš genetski kod. Međutim, kako godine prolaze, stres modernog života ostavit će traga i na koži. Stoga je za očuvanje njene kvalitete neophodna učinkovita njega koju možete dobiti jedino uz prirodne preparate Gloria kozmetike.

Higijena je ključna, ali nije dovoljna. Kvalitetni prirodni preparati za njegu kože Gloria kozmetike pomoći će vam da obnovite prirodnu ravnotežu i održite njezin zdravi i blistavi izgled.

Posebno se istaknula Zlatna kolekcija kozmetike Gloria, Piling za lice, Dnevna, Noćna i Hijaluronska krema, u efektnoj kombinaciji s luksuznim Zlatnim serumom.

Foto: PR / Lijepa i njegovana koža daje osjećaj samopouzdanja uz kozmetiku Gloria

Ovi proizvodi dovoljno su snažni da probude ono najljepše u vašoj koži, već nakon prvog korištenja. Brižno odabrani i izbalansirani sastojci kolekcije, dopunjavaju i pojačavaju učinak krunskog sastojka - eteričnog ulja smilja, pa je njihova kombinacija jedinstvena garancija da će koža lica dobiti dubinsku njegu, hidrataciju, mekoću i svježinu. Ukoliko vaše dnevne obaveze donesu potrebu i za dekorativnom šminkom, kreme i Zlatni serum će poslužiti kao savršena podloga.

Da bismo imali lijepu i njegovanu kožu bez puno kemijskih dodataka pravi izbor je Prirodna kozmetika Gloria, koja je ujedno jedan od glavnih sponzora prvog eventa u Hercegovini "Secret dinner".

Kopirati
Drag cursor here to close