Centar za fizioterapiju Maximus

Liječenje prolapsa i hernije diska bez operacije

Centru za fizioterapiju Maximus koristi terapije koje su dio rehabilitacijskog protokola u najpoznatijim svjetskim ustanovama.
Gospodarstvo / Promo | 14. 12. 2022. u 09:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Centru za fizioterapiju Maximus u sklopu protokola za gore navedena stanja koristimo dekompresijsku terapiju kralježnice koja kao takva utječe izravno na uzrok problema, a što nije slučaj sa već zastarjelim metodama koje su se koristile u ustanovama.

Koristimo vratnu i lumbalnu dekompresijsku terapiju koja će Vas osloboditi boli ili parestezija (trnci, mravinjanje) u kralježnici ili ekstremitetima.

Foto: PR / Liječenje hernije i prolapsa diska bez operacije

U našem Centru koristimo terapije kao predprocedure, a iste se koriste u najpoznatijim svjetskim ustanovama. Pristup je isključivo individualan jer se terapije propisuju prema kliničkoj slici pacijenta, tj. njegovom stanju, a pacijentima se pruža jedinstvena mogučnost izbjegavanja eventualnog operacijskog zahvata.

Sa DTS terapijom i njenim djelovanjem možete se informirati OVDJE  Za detaljnije informacije o našem načinu rada i ostalim rehabilitacijskim mogućnostima koja Vam pružamo posjetite nas na adresi Vokića i Lorkovića 91 (u Centru 2) ili posjetite našu web stranicu www.fiziomaximus.com ili naš Facebook

Kontakt telefon 063 449 902.

Kopirati
Drag cursor here to close