Prijavite se!

Globalsoft zapošljava developere u Širokom Brijegu i Mostaru

Ako ste strastveni i motivirani programer koji svoju karijeru želi podići na višu razinu, želimo čuti Vaše mišljenje.
Gospodarstvo / Promo | 01. 02. 2023. u 17:35 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Globalsoft d.o.o., jedna od vodećih tvrtki za razvoj softvera u Hercegovini, u potrazi je za talentiranim i motiviranim programerima koji će se pridružiti našem rastućem timu.

PR  / Globalsoft zapošljava developere u Širokom Brijegu i Mostaru

Tko smo mi?

Uspješno poslujemo na tržištu EU, s više od 25 uspješno završenih projekata u IT razvoju i savjetovanju, što je Globalsoft-a utemeljilo kao pouzdanog i uspješnog partnera tvrtkama iz grupacije, kao i ostalima koji traže visokokvalitetna IT rješenja.

Nakon preseljenja u nove visoko-standardne i veće urede u Širokom Brijegu, Globalsoft ima više mogućnosti za proširenje; a planirano je i podizanje ureda u Mostaru na istu razinu kao i novi ured u Širokom Brijegu.

U skladu s rastom, proširili smo i restrukturirali rukovodstvo poduzeća, kako bismo uz optimalno posloženo vodstvo bili spremni za budućnost; na čelu s vlasnicima tvrtke Daniel Speyer-om i dr. Markus Kalb-om, članovima uprave Dragom Ćorićem i Lukom Bjelicom.

PR  / Globalsoft zapošljava developere u Širokom Brijegu i Mostaru

Koga tražimo i što očekivati?

Trenutačno tražimo developere na poziciji Senior backend developera (Go i PHP), a uvijek možete poslati i otvorenu prijavu ako navedena pozicija ne odgovara Vašem profilu.
Osim navedenog, naš je plan da u uredima u Širokom Brijegu i Mostaru, kroz 2023. godinu zaposlimo pet do deset novih članova našeg tima.

Nudimo dinamično i brzo radno okruženje s mogućnostima za profesionalni rast i razvoj. Naš tim se sastoji od nekih od najtalentiranijih programera u industriji, a mi smo posvećeni njegovanju kulture suradnje, kreativnosti, stalnog educiranja i inovacije.

Nudimo vrlo konkurentnu plaću i paket pogodnosti, kao i fleksibilan radni raspored (kombinacija office & home office-a). Vjerujemo u ravnotežu između poslovnog i privatnog života i predani smo tome da svojim zaposlenicima osiguramo sve resurse koji su im potrebni za uspjeh i rast u karijeri.

Prijavite se!

Ako ste strastveni i motivirani programer koji svoju karijeru želi podići na višu razinu, želimo čuti Vaše mišljenje. Pošaljite svoj životopis i popratno pismo na [email protected] ili se prijavite preko naše web stranice i recite nam zašto biste upravo Vi bili izvrstan dodatak našem timu.

Radujemo se Vašoj prijavi!

Kopirati
Drag cursor here to close