Atraktivna kamatna stopa

Akcija stambenih kredita kod Sberbank BH

Sberbank BH nudi akciju stambenih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi, sa rokom otplate do 25 godina.
Gospodarstvo / Promo | 12. 05. 2021. u 11:06 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kupovina doma je najveća investicija u života pojedinca ili obitelji. Prilikom kupovine doma većina kupaca treba financijsku pomoć. Ključno je da klijenti u potpunosti razumiju sve aspekte stambenog kredita, obzirom da je to dugoročna financijska obaveza koja bitno utiče na sadašnje i buduće financijsko stanje klijenta.

Sberbank BH nudi akciju stambenih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi, sa rokom otplate do 25 godina. Osim osnovne namjene koja podrazumijeva kupovinu nove ili postojeće stambene jedinice, u okviru realiziranog stambenog kredita, klijentima je omogućeno i gotovinsko korištenje sredstava do maksimalno 10.000 KM.

„Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za kupovinu i uređenje stana. Zaista smo pripremili extra ponudu zbog koje će klijenti ovog ljeta kupiti svoj stan. Atraktivna kamatna stopa koja dolazi u paketu sa ostalim povoljnim uvjetima će zasigurno doprinijeti donošenju ove veoma važne životne odluke kao što je kupovina stana. Prilikom kreiranja ponude imali smo na umu i da puno mladih ljudi još uvijek nema riješeno stambeno pitanje. Stoga želimo doprinijeti poboljšanju kvalitete njihovih života”, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.

Kopirati
Drag cursor here to close