Secret dinner

Uz proizvode Džajić-Commerce d.o.o. Ljubuški zdrava prehrana je lakša

Džajić-Commerce d.o.o. njeguje dugoročne poslovne odnose s mnogim multinacionalnim korporacijama osiguravajući dostupnost brendova iz njihovog asortimana što većem broju kupaca i potrošača na našem tržištu.
Gospodarstvo / Promo | 09. 09. 2021. u 12:40 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdrava prehrana je ključna za održavanje zdravlja, dobrog općeg stanja te prevenciju bolesti. To vrijedi za sve, a osobito za žene, čiji organizam tijekom različitih životnih stadija prolazi kroz razne hormonske i fiziološke promjene.

Uz proizvode Džajić-Commerce d.o.o. Ljubuški zdrava prehrana je lakša, jer u svojoj ponudi imaju različite proizvode koji su ključni kada govorimo o zdravoj prehrani.

Zdrava prehrana podrazumijeva način prehrane bogat raznolikim i dobro odabranim namirnicama, s ciljem održavanja zdravlja i dobrog općeg stanja te prevencije bolesti. Zdrava prehrana uključuje biranje različitih tipova zdravih namirnica iz svih skupina – voća, povrća, žitarica, mliječnih proizvoda te namirnica bogatih bjelančevinama.

Foto: PR / Uz proizvode Džajić-Commerce d.o.o. Ljubuški zdrava prehrana je lakša

To je najbolje znaju iz NutriCentra u Mostaru uz savjete nutricionistice Marijane Zubac, koja je uz potporu proizvoda zdrave prehrane Džajić-Commerce d.o.o. Ljubuški, organizirala uspješno prvi evenet "Secret dinner" u Hercegovini.

Džajić – Commerce d.o.o. Ljubuški ove večeri je imao poseban Special Food kutak iz jednostanog razloga što imaju najkvalitetnije bezglutenske proizvode, koji su namjenjeni specifičnim skupinama ljudi s posebnom prehranom,ali i svima onima koji žele "rasteretiti" svoj organizam od glutena. Stoga ukoliko želite probati zdravu bezglutesnku hrana neka Vaš izbor budu proizvodi Džajić – Commerce d.o.o. Ljubuški.

Foto: PR / Uz proizvode Džajić-Commerce d.o.o. Ljubuški zdrava prehrana je lakša

Džajić-Commerce d.o.o. njeguje dugoročne poslovne odnose s mnogim multinacionalnim korporacijama osiguravajući dostupnost brendova iz njihovog asortimana što većem broju kupaca i potrošača na našem tržištu. Najveći dio u asortimanu proizvoda Džajić-Commerce d.o.o. dolazi iz uvoza i čine ga renomirani proizvođači/dobavljači i njihovi brendovi.

Kopirati
Drag cursor here to close