Pomoć

Hercegbosanske šume donirale 330.000 maraka zdravstvenim ustanovama

Sredstva su donirana za Županijsku bolnicu "Dr. fra Mihovil Sučić" Livno te domove zdravlja Livno, Tomislavgrad, Kupres, Drvar i Glamoč.
Gospodarstvo / Novac | 24. 10. 2018. u 10:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svrhu poboljšanja zdravstvene zaštite i stanja u zdravstvu te pomoći oko kupovine neophodnih aparata za opremanje ordinacija, ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres donirali su ukupno 330.000 maraka zdravstvenim ustanovama u Hercegbosanskoj županiji. 

Sredstva su donirana za Županijsku bolnicu "Dr. fra Mihovil Sučić" Livno te domove zdravlja Livno, Tomislavgrad, Kupres, Drvar i Glamoč. 

Županijskoj bolnici "Dr. fra Mihovil Sučić" donirano je 90.000 maraka za kupovinu operacijskog stola za obavljanje operativnih zahvata iz oblasti ortopedije. 

Dom zdravlja Tomislavgrad dobio je 70.000 maraka za potporu rekonstrukcije i opremanje Službe za zdravstvenu zaštitu predškolske, školske djece i mladeži, te Centra za fizikalnu rehabilitaciju. 

Po 50.000 maraka donirano je Domu zdravlja Livno za zamjenu krova i krovne konstrukcije te Domu zdravlja Drvar za kupovinu ultrazvučnog aparata s tri sonde. 

Za opremanje stomatološke ordinacije Dom zdravlja Glamoč dobio je 45.000 maraka, a Dom zdravlja Kupres za sanaciju sustava grijanja i nabavku motornog vozila za prijevoz pacijenata na dijalizu u Županijsku bolnicu Livno dobio je 25.000 maraka, priopćeno je iz Hercegbosanskih šuma.

Kopirati
Drag cursor here to close