Niske mirovine

Bugojanski umirovljenici nabavljaju ogrjev plaćanjem na rate

''Na ovaj način, svake godine veliki broj umirovljenika dobije ogrjev, što je veoma značajno ako se zna da ih većina prima minimalne mirovine'', kazao je predsjednik ovog udruženja Ismet Hadžibegović.
Gospodarstvo / Novac | 21. 11. 2018. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Udruženja umirovljenika u Bugojnu moći će izvršiti nabavku ogrjeva za zimu uplatom osam jednakih mjesečnih rata, a na osnovu ugovora koji je potpisan s nadležnima Šumsko-gospodarskog društva "Srednjobosanske šume“. 

''Na ovaj način, svake godine veliki broj umirovljenika dobije ogrjev, što je veoma značajno ako se zna da ih većina prima minimalne mirovine'', kazao je predsjednik ovog udruženja Ismet Hadžibegović. 

Dodaje, također, da spomenuti ugovor sadrži određene novine, koje se nisu u većoj mjeri reflektirale na interes umirovljenika da nabave drva za ovu sezonu. 

''Isporučitelj je povećao cijenu jednog prostornog metra za 3 KM, što mi ne smatramo nekim značajnijim povećanjem i problemom. Cijena oblovine je 64,50 KM, a rezanih drva 71,80 KM'', naglasio je. 

Nada se da će najveći dio ogrjeva umirovljenicima biti isporučen tijekom prosinca ove, te siječnja i veljače 2019., kada isporučitelj objektivno ima dovoljne količine drva na svom lageru.

Kopirati
Drag cursor here to close