Snijeg iznenadio vozače

Zimski rally na splitskom asfaltu: Motociklist odlučio testirati ljetne gume na snijegu

"Pozivamo vozače na strpljenje i dodatan oprez te pridržavanje mjera zimskih uvjeta na cestama", izvjestila je splitska policija.
AutoMoto / Stanje na cestama | 28. 11. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak u jutarnjim satima na Splitskom području pao je snijeg i uzorkovao kolaps u prometnu. Većina vozača je bila nepripremljena i krenula na put s ljetnim gumama.

Ovaj motociklist, kao i dobar dio vozača automobila s ljetnim gumama, odlučio je ignorirati upozorenja i ne izlaziti na cestu na kojoj pada snijeg.

Policija isključivala iz prometa

Prometna policija isključivala je iz prometa vozila koja nemaju zimsku opremu.

Kako prenosi stranica "Prometne zgode i nezgode", upravljao je motociklom na cesti između Klisa i Dugopolja i pao.

"Eno ga, pade",  čuje se komentar iz automobila, iz kojeg je snimljen ovaj "biser" dalmatinskih prometnica.

Nakon pada vozač je odmah ustao

"Momak je preuzeo motor sa servisa jutros dok je vrijeme bilo još relativno dobro. Na putu doma ga je iznenadio snijeg kao što je iznenadio svih. Ali najlakše je biti pametan i vrijeđat jer Bože moj vama se to nikad ne bi dogodilo. A ovome šta je snimao i još se smijao posebno svaka čast jer stvarno je ispao čovjek, nema šta!", jedan je od komentara koji suosjeća s vozačem motocikla kojem nije palo na pamet pozvati vučnu službu i tako ne riskirati svoj ili tuđe živote.

Kako se vidi na videu, čini se da se odmah potom i ustao, pa je za vjerovati da mu se nije ništa ozbiljnije dogodilo, piše Morski.hr

"Pozivamo vozače na strpljenje i dodatan oprez te pridržavanje mjera zimskih uvjeta na cestama",  izvjestila je splitska policija.

Kopirati
Drag cursor here to close