Stanje na cestama

Vozači, naoružajte se strpljenjem! Poledica i radovi na cestama

Apeliramo na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme, navode iz BIHAMK-a.
AutoMoto / Stanje na cestama | 19. 12. 2021. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog niskih temperatura ovoga jutra vozače upozoravamo na moguću poledicu. Posebno izdvajamo dionice u višim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Na cestama u planinskim predjelima mogući su nailasci na raskvašen snijeg. Skrećemo pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja. Apeliramo na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme, navode. 

Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralne ceste Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) prometuje se usporeno, jednom prometnom trakom.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) promet obustavlja.

Na magistralnoj cesti Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) promet obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice Metaling).

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Blažuj-Gromiljak (Radanovići), Doboj-Gračanica (u Klokotnici), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close