Stanje na cestama

Upozoravaju se vozači na moguće odrone kamenja i zemlje

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozače molio za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije promet
AutoMoto / Stanje na cestama | 18. 02. 2021. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolnici su uglavnom mokri ili vlažni i skliski. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravaju se vozači na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozače molio za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog izvođenja radova u tunelu Crnaja na dionici M-17 Konjic-Jablanica, promet se odvija jednim prometnim trakom naizmjenično, dok se u vremenu od 23 do 4:30 sati, promet kroz tunel potpuno obustavlja.

Zbog izvođenja radova na dionici M-16.2 Prozor – Jablanica, u tunelu Jasen, osobna vozila prometuju obilaznicom u blizini, dok se vozila preko 7.5 t (osim autobusnog prometa) preusmjeravaju na alternativne pravce Mostar – Široki Brijeg – Posušje – Tomislavgrad – Kupres – Bugojno i Mostar – Sarajevo – Busovača – Novi Travnik – Bugojno. 

Upozoravaju se vozači na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17.5 Blidinje Jablanica. Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na: 

- M-17  Buna – Tasovčići,

- M-6 Stolac-Čapljina (Masline)

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja. Ulaz u Hrvatsku iz BiH moguć je samo uz obvezni PCR test ne stariji od 48 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close