Normalizacija prometa

Tunel Crnaja zatvoren još večeras

Još večeras će promet biti obustavljen od 23:00 do 04:30 sati, a od sutra (01. srpnja) u vremenu od 20:00 do 05:00 sati vozila će prometovati naizmjenično, jednom trakom.
AutoMoto / Stanje na cestama | 30. 06. 2021. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog visokih dnevnih temperatura preporučuje se da se na duža putovanja kreće u ranim jutarnjim ili večernjim satima, a ako se ipak putuje tijekom dana, savjetuju češće pauze.

Na magistralnoj cesti Konjic-Jablanica kroz tunel Crnaja tijekom dana u funkciji su obje trake.

Još večeras (30. lipnja) će  promet biti obustavljen od 23:00 do 04:30 sati, a od sutra (01. srpnja) u vremenu od 20:00 do 05:00 sati vozila će prometovati naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na mostu na dionici autoceste A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Na putu Tuzla-Kalesija, zbog radova u tunelu Čaklovići, saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na cestama: Srebrenik-Orašje (naselje Ćehaje), Doboj-Rudanka, Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica) i Banovići-Živinice.

Na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine trenutno se ne čeka duže od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close