BIHAMK

Pojačana frekvencija vozila na cestama koje vode prema ski centrima

Na moguću poledicu upozoravaju iz BIHAMK-a i na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima.
AutoMoto / Stanje na cestama | 05. 02. 2022. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometuje se po pretežno mokrom ili vlažnom kolniku Frekvencija vozila pojačana je na cestama koji vode sa ski centara i zimskih izletišta.

Na moguću poledicu upozoravaju iz BIHAMK-a i na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima. Apeliraju na vozače na svim dionicama da vožnju prilagode uvjetima na putu. Podsjećaju da je posjedovanje zimske opreme zakonski obvezno.

Na magistralnoj cesti Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, do ponedjeljka 07.02. do 06 sati promet će biti obustavljen, a vozila će za vrijeme obustave prometovati obilaznicom oko tunela (krug tvornice Metaling).

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) promet obustavlja.

Zbog izvođenja neophodnih radova u tunelu Čaklovići na cestovnom pravcu Tuzla-Kalesija u vremenu od 22 do 06 sati, prometuje se jednom trakom naizmjenično.

Usporeno, zbog radova, prometuje se i na cestovnim pravcima: Jablanica-Mostar, Srebrenik-Ormanica, Grude-Ljubuški i Stolac-Hutovo.

Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralne ceste Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) prometuje se usporeno, jednom prometnom trakom.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close