Žitomislići

Mostar-Čapljina: Zbog nesreće usporen promet

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano…
AutoMoto / Stanje na cestama | 12. 06. 2021. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog prometne nezgode koja se dogodila u mjestu Žitomislići na dionici Mostar-Čapljina prometuje se usporeno, jednom trakom, objavio je BiHAMK.

U tijeku su radovi na mostu (M06) na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, zbog čega se prometuje usporeno, preticajnom trakom, stoga iz BIHAMK-a apeliraju da se na toj dionici vozi opreznije.

Na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde) zbog radova u tunelu Čaklovići promet se obustavlja od 22 do 6 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

U tijeku su i radovi u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, gdje se tijekom dana prometuje naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23 - 4:30 sati) promet kroz tunel obustavlja.

Putevi s aktualnim radovima su: Doboj-Rudanka, Tarčin-Konjic (Donja Raštelica), Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk)  i Banovići-Ribnica (na izlazu iz Banovića), kao i križanje magistralnih puteva u Bosanskom Petrovcu.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Na graničnim prijelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close