Bihamk

Kolnici suhi, frekvencija vozila umjerenog intenziteta

Mogući su sitniji odroni zemlje ili kamenja zbog čega se savjetuje oprezna vožnja, prilagođena uvjetima na cesti.
AutoMoto / Stanje na cestama | 21. 07. 2021. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolnici su suhi, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta, izuzev dionica u gradskim centrima gdje je u jutarnjim satima promet vozila pojačan.

Mogući su sitniji odroni zemlje ili kamenja zbog čega se savjetuje oprezna vožnja, prilagođena uvjetima na cesti.

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20 do 05 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na mostu na dionici autoceste A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici, na autoputu A-1, zbog čega se prometuje usporeno, jednom trakom.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se saobraćaj od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na cestu preko Dubrava.

Od ostalih cesta s aktualnim radovima izdvajaju se ceste Srebrenik-Orašje i Hutovo-Stolac, kao i raskrsnica magistralnih cesta u Bosanskom Petrovcu, priopćio je BIHAMK.

Kopirati
Drag cursor here to close