15 prometnih nezgoda

Crni vikend na cestama HNŽ-a

U nedjelju u 12,05 sati u mjestu Nakovanj u Općini Čapljina dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali I.Š.(1989.) iz Počitelj brda s vozilom "Fiat Punto'' i V.J.(1972.) iz Bobanovog sela s vozilom "BMW X6''.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 07. 2021. u 14:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Hercegovačko-neretvanske županije tijekom vikenda registrirano je 15 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe smrtno stradale, dvije su zadobile teže, a četiri lakše tjelesne ozljede, dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Policijska uprava Konjic obavještena je u nedjelju oko 16 sati da je na planini Zec jedan džip sletio s puta u kojem su ozlijeđene dvije osobe te da ozlijeđene voze prema selu Jasenik gdje treba da dođe Hitna pomoć. U 16.50 sati Hitna pomoć je u mjestu Parsovići preuzela ozlijeđene, a tom prilikom je konstatirano da je H.A.(1973.) iz Konjica smrtno stradao, dok je drugi povrijeđeni K.H.(1964.) iz Konjica prebačen u bolnicu Konjic gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Na planini Zec izvršen je očevid i utvrđeno je da je H.A. upravljao vozilom "Jeep" te da je došlo do prevrtanja i ispadanja iz vozila vozača i suvozača koje su svjedoci događaja prebacili prema mjestu gdje ih je dočekala Hitna pomoć.

U nedjelju u 12,05 sati u mjestu Nakovanj u Općini Čapljina dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali I.Š.(1989.) iz Počitelj brda s vozilom "Fiat Punto'' i V.J.(1972.) iz Bobanovog sela s vozilom "BMW X6''. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač I.Š. dok je ozljede neutvrđenog stupnja zadobila suvozačica u vozilu "BMW X6" V.J.(1972). Na licu mjesta izvršen je očevid, a o svemu je upoznat tužitelj.

Sinoć u 20.45 sati u mjestu Bivolje polje u Općini Čapljina dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali A.B.(2001.) iz Višića s motociklom "Suzuki" i N.Đ.(1971.) s Bivoljeg brda s poljoprivrednom mašinom traktor. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla koji je vozilom Hitne pomoći prebačen na CUM Mostar. Na licu mjesta izvršen je očevid, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close