Stanje na cestama

Kiša i odroni: Vozite oprezno i prilagodite vožnju uvjetima na putu

Kolnik je mokar ili vlažan, a magla smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove
AutoMoto / Stanje na cestama | 19. 09. 2021. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolnik je pretežno mokar ili vlažan, a jutarnja magla smanjuje vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove. Iz BHAMK-a skreću vozačima pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja.

Na svim dionicama savjetuju maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na putu.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Zbog sanacijski radova u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, tijekom dana prometuje se naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima, dok je u noćnim satima (23:00-04:30 sati) promet u tunelu obustavljen.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Na graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close