BIHAMK

Vozite oprezno, učestali odroni na cestama

AutoMoto / Flash | 01. 03. 2017. u 08:07 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni su radovi na čišćenju kolovoza na dionici autoputa A-1 Kakanj - Zenica Jug u mjestu Donji Tičići. Promet se na navedenoj dionici odvija sporije, u oba smjera jednom trakom. Vozači se upozoravaju da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.

Na ostalim cestama u BiH prometuje se po pretežno mokrom ili vlažnom kolniku uz umjerenu frekvenciju vozila. Učestali su odroni zemlje ili kamenja na kolnik, posebno na cestama preko planinskih prijevoja, kao i na dionicama koje prolaze kroz usjeke. U južnim i jugozapadnim krajevima povremeno su jaki udari vjetra.

Danas u 09 sati izvanredan prijevoz većih dimenzija kreće s GP Orašje i kretat će se relacijom (M-1.8 i M-18) GP Orašje-Šićki Brod-Živinice. Predviđeni dolazak u Živinice je u 11.30 sati. Apeliramo na vozače koji će se kretati ovom dionicom, da voze maksimalno oprezno i poštuju upute ovlaštenih osoba iz pratnje.

Povodom praznika Dana neovisnosti BiH, večeras do ponoći na području FBiH zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija.

Apeliraju se vozačima na maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na putu i molimo vozače da na put ne kreću bez zimske opreme, koja je zakonski obvezna za sve kategorije vozila.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Još traju radovi na području Hrvatske na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, zbog čega se tijekom dana na ovim graničnim prijelazima povremeno prometuje usporeno, priopćeno je iz BIHAMK-a.




Kopirati
Drag cursor here to close