OneLife Rally

Brzi automobili u humanoj misiji

OneLife Rally, radi se o jednom od najprestižnijih automobilskih događaja u Europi.
AutoMoto / Flash | 29. 06. 2023. u 12:20 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi Sad se jučer i danas našao na humanitarnoj ruti kolone trkačkih automobila u okviru projekta OneLife Rally gdje je 100 najbržih automobila s više od 200 sudionika prodefiliralo gradskim drumovima, ali se i prikazali velikom broju zainteresiranih Novosađana u pješaškoj zoni, na Trgu Slobode.

Ovogodišnje izdanje OneLife Rally-a (OneLife Rally 2023 - Rome to Romania) započeo je u Rimu 24. lipnja, a zatim nastavio putem prema Milanu 25. lipnja, preko popularnog Stelvio Passa do Venecije 26. lipnja, te dalje prema Zagrebu 27. lipnja, da bi juče stigao u Novi Sad.

Prema riječima Adne Rokše, PR OneLife Rally, radi se o jednom od najprestižnijih automobilskih događaja u Europi, a Novosađani i mnogobrojni posetitelji imaju prilike da vide unikatne primerke prestižnih automobila marke Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Porsche, Maserati i mnoge druge. Osim divljenja čudima na četiri točka, posetitelji će moći osvojiti vrijedne nagrade te upoznati brojne uspješne i svjetski poznate sudionike Rally-a.

Foto: Anadolija / OneLife Rally 

"OneLife Rally nije samo ekskluzivi spektakl najbržih automobila na svetu. U svakoj zemlji koju posećuje ostavlja neizbrisiv doprinos i utjecaj na lokalno stanovništvo kroz ulaganje u važan rad lokalnih organizacija. U skladu s tom misijom, OneLife Rally udružuje snage s lokalnom organizacijom OPENS u Novom Sadu kako bi podržao razvoj mladih i njihovih veština. Od svake participacije učesnika, OneLife Rally Fondacija odvaja po 500 eura u donatorski fond i za, između ostalog, podršku aktivnosti OPENS organizacije usmjerene na rad s mladima. Ova vrijedna podrška uključuje osiguranje besplatnog polaganja vozačkog ispita, sufinanciranje nabavke kombija ali i kreiranje pažljivo osmišljenih aktivnosti za psihološku pomoć mladima'', kazala je Rokša.

Foto: Anadolija / OneLife Rally 

Ovo je sedmi reli skupocjenih trkačkih automobila čiji su sudionici ljubitelji moćnih kubika iz svih krajeva svijeta, i svake godine mijenja se trasa s namjerom da se promovira Balkan i njegovi potencijali, ali prvenstveno humanost kroz podršku lokalnim organizacijama po gradovima kroz koje trkački karavan prolazi.

OneLife Rally nastavit će danas svoj put prema Rumuniji i posjetiti gradove Sibiu i Bukurešt 30. lipnja uz vožnju nevjerojatnom Transalpinom.

Kopirati
Drag cursor here to close