Lopovi nisu znali pravu vrijednost

Pronađen ukradeni sat Charlesa Leclerca

Naime, njihova savršena pljačka propala je zbog ugraviranog potpisa Ferrarijevog vozača na kućištu sata, a uz pomoć toga policija je kasnije došla do počinitelja koji su otprije poznati organima reda.
AutoMoto / AutoMoto Sport | 20. 07. 2022. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebalo je biti samo obično slikanje sa fanovima. Kada se jedne večeri slikao s fanovima netko ga je pošteno odradio. Prilikom odmora u Viareggiju Leclerca su primjetili obožavatelji i tražili autogram.Vozač, koji je bio u pratnji i svog trenera Andree Ferrarija, nikoga nije odbio, no nekoliko minuta nakon što je sve bilo gotovo primijetio je da je opljačkan. Leclerc je rekao da je ostao bez svog sata, Richard Mille 67-02, procijenjenog na dva milijuna eura.

Nakon određenog vremena Charles je primijetio kako sata na ruci nema, pa je pozvao policiju. Prvo se pojavila informacija kako je sat vrijedan 300.000 eura, međutim vrlo brzo se ispostavilo kako je njegova vrijednost sedam puta veća, jer je to bilo posebno izdanje koje je sadržavalo i osobnu posvetu Leclercu.I tu je zapravo bio problem za lopove, jer su ga oni zbog toga prodavali samo za 10 posto vrijednosti.

Naime, njihova savršena pljačka propala je zbog ugraviranog potpisa Ferrarijevog vozača na kućištu sata, a uz pomoć toga policija je kasnije došla do počinitelja koji su otprije poznati organima reda.Talijanski mediji su otkrili da je policijska istraga prošla uspješno, sat na pronađen kod španjolskog poduzetnika, a on tvrdi da ga je kupio za 200 tisuća eura.Lopovi nažalost nisu otkriveni, ali ipak nisu utržili sat niti blizu njegove tržišne vrijednosti.

Kopirati
Drag cursor here to close