Jednominutni video

VIDEO | Hamas poslao poruku Izraelcima koji su pronašli tunel

Video podijeljen s Telegram računa brigade Al-Qassam prikazuje trenutke kada su izraelske snage pronašle tunel u Gazi, te sadrži poruku "Zakasnili ste, misija je završena" na arapskom, hebrejskom i engleskom jeziku
Vijesti / Svijet | 18. 12. 2023. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oružano krilo Hamasa brigade al-Qassam podijelilo je video s porukom izraelskim vojnicima koji su pronašli Hamasov tunel, a u kojoj stoji: "Zakasnili ste, misija je završena", javlja Anadolu.

Video podijeljen s Telegram računa Qassama prikazuje trenutke kada su izraelske snage pronašle tunel u Gazi.

Jednominutni video počinje s izraelskim ministrom obrane Yoavom Gallantom i izraelskim vojnicima koji hodaju kroz tunel u Gazi, a vojnici daju informacije Gallantu.

Video: القسام تنشر صورا ردا على اكتشاف الجيش الإسرائيلي أحد أنفاقها

Video se nastavlja slikama napada nazvanog "Al-Aqsa Flood", koji je pokrenuo palestinski otpor 7. listopada i zarobio izraelske vojnike.

Na kraju videa je istaknuta svrha ovog tunela na sjeveru Gaze i ispisane su riječi "Zakasnili ste, misija je završena" na arapskom, hebrejskom i engleskom jeziku. 

Izraelska vojska je jučer objavila da postoji tunel dulji od četiri kilometra i dubine 50 metara na najdubljoj tački, 400 metara od graničnih vrata Beit Hanun-Erez na granici Gaze i Izraela, na sjeveru Gaze.

U priopćenju je navedeno da su kroz dotični tunel izvršeni napadi na izraelske vojnike, te da se tunel ne proteže prema Izraelu.

Tuneli u Gazi smatraju se jednom od najvećih prepreka napretku izraelske vojske.

Kopirati
Drag cursor here to close