Jesu li?

Zastupnici HDZ-a: Izbori u Mostaru Hrvatima važniji od komunalnih izbora

Klub zastupnika HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije dao je punu potporu svim kandidatima HDZ-a BiH u izborima za Gradsko vijeće Grada Mostara.
Vijesti / Politika | 09. 12. 2020. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Izbori u gradu Mostaru značajni su za opstojnost i ravnopravnost Hrvata i imaju daleko veću važnost od običnih komunalnih odnosno lokalnih izbora'', navodi u priopćenju za javnost Klub zastupnika HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije.

Naime, na danas održanoj sjednici, spomenuti Klub dao je punu potporu svim kandidatima HDZ-a BiH u izborima za Gradsko vijeće Grada Mostara.

''U ovom političkom trenutku i odnosima u Bosni i Hercegovini prevažno je da se Hrvati koji imaju biračko pravo masovno odazovu i iziđu na izbore u Mostaru u nedjelju 20. prosinca 2020. godine. Grad Mostar je središte političkih, znanstvenih, športskih, kulturnih i drugih interesa Hrvata u Bosni i Hercegovini'', navodi se u priopćenju kojeg potpisuje Damir Džeba, predsjednik Kluba.

''Izlaskom na izbore sudjelujete u izbornoj volji hrvatskog naroda, ali i dajete svoj osobni doprinos nastavku borbe za ravnopravnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close