Odbija poziv

Vranješ neće na konzultacije? "Cvijanović mi je iskazala podršku"

"Predsjednica Cvijanović me informirala da Predsjedništvo nije raspravljalo na tu temu na sjednici, te da ne postoji suglasnost Predsjedništva da me Ministarstvo vanjskih poslova pozove na konzultacije".
Vijesti / Politika | 28. 07. 2023. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanik BiH u Srbiji Aleksandar Vranješ izjavio je Srni da je, povodom informacije da su članovi Predsjedništva BiH tražili od ministra Elmedina Konakovića da ga pozove na hitne konzultacije, razgovarao sa članom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović i da je dobio podršku za svoj rad.

"Predsjednica Cvijanović me informirala da Predsjedništvo nije raspravljalo na tu temu na sjednici, te da ne postoji suglasnost Predsjedništva da me Ministarstvo vanjskih poslova pozove na konzultacije", naglasio je Vranješ za Srnu.

Veleposlanik BiH u Srbiji je naveo da je Cvijanović istaknula da smatra da nije napravio nikakav prekršaj činjenicom da se sastao sa direktorom jedne institucije u državi prijema.

"Cvijanović mi je iskazala podršku i istaknula da nisam dužan postupiti ukoliko bi poziv na konzultacije stigao u Veleposlanstvo, te mi poželjela sreću u daljem radu", istaknuo je Vranješ.

Kopirati
Drag cursor here to close